Proč píšu zabiják? Protože stále ještě spousta lidí nechápe závažnost této problematiky a léčí se kdoví s čím, místo toho, aby odstranili příčinu všech svých zdravotních potíží. A mnozí také umírají. Ano, na lepek.
Vždyť lepek tu byl přece vždycky a našim babičkám nic nebylo!
No, jooo, holenkové, ale jaký to byl lepek? Krásný, čistý lepek, který plnil funkci pojiva v chlebu a díky zdravým střevům našich prarodičů, kteří jedli jednoduchou a ne průmyslovou stravu, lepek umělo jejich tělo krásně vyloučit a vůbec se jím nezatěžovat.
Jaký je teda rozdíl mezi dnešním lepkem a jeho prapradědem?
Kdysi se nasadilo zrno pšenice, to vyrostlo, uzrálo a včas se sklidilo. Jak snadné, že? No nebyli bychom to my mudřeci homo sapiens, kdybychom nevymysleli nějakou tu vychytávku.
Jak zapříčinit, aby se nám málo opotřebovávaly stroje, sklizeň byla rychlejší a efektivnější a ještě o pár dní dříve? Postříkáme pšenici týden před sklizní roundupem! Jupíí, a nápad je na světě! Pšenice nám tak za týden hezky seschne a sklizeň půjde jedna báseň!
Krátkozraké nápady zemědělců
Tohle vymyslí jen skutečně krátkozraká a naprostá lama, ale když se nám produktivní číslo zvedne o pár procent, tak to přece stojí za to! Škodlivé účinky na zdraví? Ale prosím vás, vždyť na roundupu píšou, že nemá vliv na poškození půdy ani nezanechává trvalé následky na kvalitě půdy a jak by teda mohl škodit lidem. Ty tisíce žalob v Americe, celých vesnic prorostlých rakovinou, to je přece hoax, sprostý hoax!
Na co jsme tedy alergičtí?
Jak vidíte, tak lepek to úplně nebude, ale to všechno, co je k lepku přilepeno ano. Naše střevo není uzpůsobeno k tomu, aby mnohokrát za den, odstraňovalo toxiny takového charakteru z těla. Nemá na to kapacitu. Byť je skoro dlouhé jako Dé jednička, je stejně tak i oslabené a téměř děrované.
Mohu „na lepek” zemřít?
Ano! A docela snadno a rychle! Takže až vám příště babička nebo maminka řekne, že v té omáčce žádná mouka není, jen jedna lžíce a to ti pro jedenkrát neublíží, s úctou poděkujte a chraňte své střevo. Když se totiž střevní stěna ztenčí hodně, může prasknout a pak máte pár minut života. Nebo je toxinů ve střevě tolik, že vám to v těle způsobí rakovinu,
Neustálým požíváním lepku a toxikací střeva se nám ztenčuje střevní stěna. Tato střevní stěna pak neustále propouští všechny toxiny zpět do těla, místo aby je držela v rámci Dé jedničky a pošoupla je hezky k východu. Toxiny se začnou ukládat ve svalech, v kloubech a pak i v orgánech.
Léčíme se s rakovinou, osteoporózou a jinými potížemi pohybového aparátu, akné, ekzémy, průjmy, zácpy, málo minerálů v těle, kvasinky, záněty všude možně, migrény, opakované nemoci, otoky, problémy se zuby a HLAVNĚ psychické potíže! ….naprosto VŠECHNO může být způsobeno požíváním toxikované pšenice.
Břicho?
Máte břicho a nevíte, co s ním? Podívejte se na internet jako vypadá lepkové břicho a jak vypadá laktózové břicho. Když mám totiž dlouhodobě ztenčenou střevní stěnu, netvoří se nebo vůbec není přítomen enzym laktát a my nemáme jak trávit mléčné a dokonce i bezlaktózové mléčné výrobky. V polomrtvém střevě, se nám pak začnou dělat záněty, může nám začít smrdět z pusy, od žaludku, smrdí nám stolice a to je znamení, že mléko naše tělo fakt nechce.
Není to prdel
Používání toxické pšenice skutečně není sranda. Lepek je všude. V každé oplatce, omáčce, v lécích, v bonbonech, jen se podívejte na etiketu toho, co kupujete.
Když nemám žádné potíže mohu lepek užívat?
Jasně, ale nepřehánět to a vždy myslet na to, že je potřeba dodržovat vyváženou stravu. Není dobré se lepku vzdávat, jestliže překypuji zdravím. Neužíváním lepku se pak na něj stanete EXTRA citliví a nebudete moci ani použít stejné prkénko na krájení jako váš parter lepku holdující. Je to pro vás pak jed.
Pokud však zdravotní potíže máte, rozhodně si od lepku dejte pokoj a sledujte, co vám to dělá. A neplatí to často zmiňované „Však já nejím pečivo!” Ha, lepek číhá všude! Všude! Pečivo je jen spodní část pyramidy!